Це цікаво

  1. Головна
  2. Блог
  3. Про програму лояльності «КлеверБонус»
06.01.2023
Поділитися

Про програму лояльності «КлеверБонус»

ПРО ПРОГРАМУ

Чотирилиста конюшина — символ удачі та благополуччя. Наші предки вірили, що того, хто знайшов чотирилисту конюшину чекає щастя, успіх і багатство. Більше того, кожен такий щасливець несе удачу і своїй родині.

Програма лояльності «КлеверБонус» розроблена відповідно до світових стандартів з урахуванням найкращих досягнень найбільших компаній сучасності. Наша система зберігає ваші попередні вигоди і пропонує багато нових можливостей.

Ваша щаслива конюшина вже чекає на вас — мережа супермаркетів «ТАВРІЯ В», «Космос», «БЛИСК&ВІДРО» та кафе «Т-СПРІНТ» приготували для кожного покупця КлеверБонуси!

 

ЗРУЧНА ЕКОНОМІЯ

Програма «КлеверБонус» дозволяє накопичувати бали за кожну покупку в інтернет-магазині, щоб дозволити собі щось особливе і порадувати близьких. Накопиченими балами можна розраховуватись у супермаркетах мережі ТАВРІЯ В, у кафе Т-СПРІНТ КАФЕ, «ROMEO&BAGETTA», у магазинах «БЛИСК&ВІДРО» та «Космос». Беручи участь в акціях «КлеверБонус», ви отримуєте ще більше балів за товари, яким віддаєте перевагу.

 

ЦЕ ВИГІДНО

З «КлеверБонус» комфортно планувати свій бюджет: чим більше балів Ви накопичуєте, тим меншою сумою Ви розраховуєтеся за наступні покупки. А використовувати накопичені бали дуже зручно: усі учасники програми «КлеверБонус» можуть витрачати свої бали вже через 1 годину після покупки!

 

БЕЗКОШТОВНА ЛІНІЯ ПІДТРИМКИ

Спеціально для обслуговування програми лояльності «КлеверБонус» ми створили Лінію підтримки — професійний call center, оператори якого постійно підвищують свій рівень на спеціалізованих тренінгах і семінарах. Номер, за яким Ви можете зателефонувати безкоштовно, аби отримати відповідь на всі запитання, що Вас цікавить — 0-800-50-00-40.

 

ВАШ ПЕРСОНАЛЬНИЙ АКАУНТ

Реєструючись на нашому сайті, Ви автоматично стаєте учасником програми лояльності «КлеверБонус». В Особистому кабінеті можна переглядати баланс накопичених балів, які можна витратити в супермаркетах мережі «ТАВРІЯ В», у кафе «Т-СПРІНТ», «ROMEO&BAGETTA», у магазинах «БЛИСК&ВІДРО» та «Космос». Бонуси в інтернет-магазині tavriav.ua використати не можливо, а лише накопичувати.

 

НОВИНКИ

«КлеверБонус» – розумна програма лояльності, яка постійно пропонує своїм покупцям безліч новинок і вигідних акцій.

 

 

КАРТКА ТА БАЛИ

Бали — це умовні одиниці, які зараховуються на ваш рахунок при кожній покупці за допомогою персональної картки. 

Щоб отримати картку «КлеверБонус», потрібно придбати на її касі супермаркету «ТАВРІЯ В», «Космос», «БЛИСК&ВІДРО» за символічну ціну - 8 грн, або встановити наш мобільний додаток і викорисовувати віртуальну картку. 

 

Накопичуйте більше балів, беріть учать в акціях і спеціальних пропозиціях партнерів Програми «КлеверБонус»

 

 

Накопичені бали можна використовувати, розраховуючись карткою за будь-які товари,
окрім алкогольних напоїв і тютюнових виробів.